fbpx
Annonce

Barbastro-træner: 'Alt kan ske i fodbold'

Peter Vyff - 15.12.23

// UD Barbastro

Barca fik forleden svar på, hvem der bliver deres modstander i Copa del Rey efter årsskiftet. Catalanerne møder UD Barbastro, som ifølge fjerdedivisionsholdets træner, Dani Martínez, har tænkt sig at spille deres chance.

Barca er det hold i historien, der har vundet Copa del Rey flest gange med hele 31 trofæer til dato. Catalanerne har dog kun en sejr i turneringen i løbet af de sidste fem år, og det er derfor en pokal som Xavi og resten af holdet, håber at løfte til næste år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Lodtrækningen til 1/16 finalerne fandt forleden sted på det spanske fodboldforbunds hovedkontor, hvor Barca blev parret sammen med UD Barbastro. Spanierens træner, Dani Martínez, udtalte sig efterfølgende til avisen Mundo Deportivo, hvor han udtrykte sin glæde over at have trukket de spanske mestre.

'Vi er mere end glade, fordi vi har trukket ét af de største hold i Europa, og det bliver uden tvivl en fantastisk dag og en fodboldfest, som bliver en stor oplevelse for hele byen og regionen' sagde Barbastro-træneren.

Martínez fortsatte med at anerkende Barcas som favoritter, inden han dog også understregede, at hans mandskab er klar til at yde storholdet modstand, og at fodbold altid kan overraske.

'Barca er helt logisk favoritter til opgøret, men alt kan ske i fodbold. Vi skal forsøge at ramme vores højeste niveau, og gøre tingene vanskelige for dem, ligesom mod Almeria. Vigtigst bliver dog, at nyde denne historiske kamp, som bliver noget helt specielt for alle' afsluttede spanieren.

Kampen spilles den 6. januar på UD Barbastros hjemmebane i det nordlige Spanien, hvorefter Barca kort tid efter rejser til Saudi-Arabien for at spille Super Cup, hvor Osasuna står klar i semifinalen.



.:FORSIDE:.