fbpx

Avis: Balde og Yamal har underskrevet nye kontrakter

Simon Arun Vrábel - 07.09.23

// Alejandro Balde // Lamine Yamal

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på højtryk for at forlænge kontrakterne med Lamine Yamal og Alejandro Balde, men nu forlyder det i den catalanske presse, at de nye kontrakter faktisk allerede er underskrevet.

I forlængelse af afslutningen på sommerens transfervindue, har den sportslige ledelse arbejdet på en række vigtige kontraktforlængelser, og her er Ter Stegens kontrakt allerede i hus, imens Xavi og Balde begge har meldt ud, at deres forhandlinger går godt. Nu forlyder det dog, at Balde men også Lamine Yamal allerede har underskrevet deres nye kontrakter, og at klubben og spillerne blot venter på det rette tidspunkt til at offentliggøre de gode nyheder.

Der er aldrig rigtigt stille på kontorgangene i FC Barcelona, for hvis det ikke er forberedelserne til et transfervindue eller selve vinduet der arbejdes på, så bruges tiden intenst på at forlænge kontrakterne med klubbens mange unge talenter. Her har den økonomiske situation besværliggjort arbejdet, men rygterne i de catalanske medier går på, at Ter Stegens uselviske kontraktforlængelse har gjort det muligt for klubben både at hente nye spillere, samt forlænge kontrakterne med nuværende spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den normalt troværdige tv-station, catalanske TV3 fortæller, at man allerede har forlænget og underskrevet nye kontrakter med Alejandro Balde og Lamine Yamal. Især Balde har offentligt talt positivt om forhandlingerne, så intet tyder på, at historien skulle være usand, og fælles for begge spillere er da også, at de nyder stor tillid fra Xavi, og samtidig viser et enormt potentiale. Det er derfor i alles interesse at forlænge kontrakterne hurtigst muligt, og det skulle angiveligt allerede være sket.

Årsagen til at man endnu ikke har meldt noget ud endnu er ifølge tv-stationen, at timingen ikke har været den rette. Transfervinduet er netop lukket, og fokus har efterfølgende været på at komme godt fra start i ligaen, hvilket også er lykkedes med tre sejre og en enkelt uafgjort. Nu er diverse landshold samlet til EM-kvalifikationskampene og derfor spår avisen Sport at offentliggørelsen kommer umiddelbart efter landsholdssamlingen.

Både Alejandro Balde og Lamine Yamal er samlet med det spanske landshold, og det forventes at de er tilbage på træningsbanen på Ciutat Esportiva Joan Gamper i slutningen af næste uge..:FORSIDE:.