fbpx

Balde: 'Min drøm er gået i opfyldelse'

FCBARCELONA.DK - 21.09.23

// Alejandro Balde

Alejandro Balde underskrev i dag sin kontraktforlægelse med Barca frem til 2028 og det skete på Camp Tito Vilanova sammen med præsident Joan Laporta. Den unge venstreback kunne ikke skjule sin store begejstring for den nye aftale.

Onsdag offentliggjorde Barca kontraktforlængelsen med Alejandro Balde og denne torsdag blev den nye aftale, som løber frem til den 30. juni 2028, underskrevet af både Balde og præsident Laporta. Her udtalte den 19-årige forsvarsspiller sig om den nye kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I dag er min store drengedrøm gået i opfyldelse og jeg vil gerne takke alle de personer, som jeg har mødt og arbejdet sammen med på min vej til dette øjeblik. Når man er en lille dreng virker det umuligt at nå hele vejen til førsteholdet, men det er alligevel dit mål og din drøm' sagde Balde.

'Jeg er meget glad og lykkelig i dag, for det er de færreste, der for lov at opleve denne drøm. Jeg ser frem til at bidrage med endnu mere i de kommende år. Jeg er stadig kun 19 år og jeg har masser at lære og forbedre' sagde Balde til slut.

Balde kom til Barca i 2011 hvor han blev en del af det verdenskendte La Masia. Herefter tog han turen op igennem catalanernes ungdomsrækker inden han i sidste sæson for alvor erobrede pladsen på venstre back.

.:FORSIDE:.