B-holdet vandt efter fantastisk comeback

FCBARCELONA.DK - 09.03.20

© FC Barcelona
// Barca B

Barcas næstbedste mandskab, Barca B, begynder at ligne et rigtig godt bud på en oprykningskandidat i 2. division B. Søndag aften var de truende tæt på at tabe, men to mål i de sidste 10 minutter sikrede dem en meget vigtig sejr.

Selvom Barca B er hæmmet af konstant at skulle afgive spillere til førsteholdet på grund af den smalle trup og de mange skader, evner de at holde sig med helt fremme i 2. division B, gruppe 3, der er landets tredjebedste række.

Søndag aften havde de besøg af Llagostera, der ligger midt i tabellen. Her kom Barca B foran på en tidlig scoring af Monchu og resten af halvlegen sad hjemmeholdet på og burde have øget føringen, men det blev ved 1-0 ved pausen.

Ineffektiviteten blev straffet af Llagostera, der kom godt tilbage og fik udlignet midt i anden halvleg. De fortsatte i samme spor og et kvarter før tid kom Barca B så bagud med 1-2. Det lignede en uventet nederlag, men i det 82. minut lykkedes det for Cuenca at bringe balance i regnskabet.

Barca B ville mere og de satte jagten ind efter alle tre point. Forløsningen kom i det 86. minut, hvor Ilaix havde sidste fod på bolden til en 3-2 scoring, der også blev kampens resultat.

Sejren og de tre point betyder, at Barca B avancerer til 2. pladsen, kun ét point efter Castellon på førstepladsen. De fire øverste hold skal spille playoff-kampe om oprykning, så det ser rigtig fornuftigt ud for Garcia Pimienta og hans spillere.

Både Riqui Puig og Alex Collado var med på holdet til trods for, at de var udtaget til Barcas kamp lørdag mod Real Sociedad, hvor de dog ikke kom i aktion.

Barca B benyttede følgende spillere i opgøret: Iñaki Peña, Guillem Jaime, Chumi, Cuenca, Akieme, Monchu, Orellana (Ilaix 66'), Riqui Puig, Álex Collado, Rei Manaj (Nils Mortimer 82'), Gerard (Reis 93').