fbpx
Annonce

Avis: Xavi tæt på kontraktforlængelse til 2026

Peter Vyff - 31.05.23

// Xavi

Efter knap halvandet år har Xavi formået at skabe et mesterskabshold på Camp Nou. Catalaneren kan nu se frem til at få sit ophold forlænget, da han angiveligt skulle være blevet enig med ledelsen om en ny kontrakt til 2026.

Det er ikke længe siden, at Xavi stod i spidsen for Al-Sadd i Qatar, hvor det blev til flere titler. PræsidentJoan Laporta hentede dog den tidligere Barca-spiller tilbage til Camp Nou, hvor han blev udvalgt til at tage over for Ronald Koeman, der efter en hård start på sæsonen blev fyret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren fik hurtigt sat sit fodaftryk på holdet, og til trods for den dårlige start, så endte holdet på andenpladsen efter Real Madrid. Cheftræneren har i denne sæson formået at tage skridtet videre, og sammen med hans spillere har han kunne fejre hele to trofæer siden årsskiftet.

Den 43-årige Xavi har kontraktudløb i 2024, men den store succes har nu fået ledelsen til at arbejde på en yderligere forlængelse med cheftræneren. Og den skulle nu ifølge avisen Sport være forhandlet på plads, og parterne skulle eftersigende være blevet enige om at forlænge samarbejdet indtil 2026.

Ledelsen har angiveligt arbejdet på kontraktforlængelsen siden marts, og den forventes først annonceret efter sæsonens afslutning. Xavi har dermed fået yderligere arbejdsro til hans sportslige projekt, hvor det helt store mål til næste sæson er at forbedre Barcas position i europæisk fodbold.

.:FORSIDE:.