fbpx

Avis: Xavi tror på Ansu Fati succes i foråret

Peter Vyff - 23.12.22

// Ansu Fati

Ansu Fati har langt fra været overbevisende i efteråret, hvor han har haft langt til spilletid på førsteholdet. Barca-træneren Xavi har dog fortsat stor tiltro til angriberen, som han betragter som en nøglespiller i efteråret.

Barca hentede før sæsonen flere forstærkninger, som har betydet at flere førsteholdsspillere har fået begrænset med spilletid i efteråret. Det har især haft betydning for Ansu Fati, som på trods af hans overståede skadesperiode, stadig ikke har bidt sig fast i startopstillingen på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 20-årige Fati fik ellers en fantomstart på karrieren, som dog er blevet ødelagt efter flere lange skadesperioder. Spanieren er dog igen skadesfri, men efter ankomsten af Robert Lewandowski og Raphinha, har kantspilleren fundet sig langt tilbage i rækkefølgen til spilletid.

Cheftræneren Xavi har dog ifølge avisen Sport stadig stor tillid til Fati, som han betragter som nøglen til Barcas succes i foråret. Catalanerne har flere kampe forude, hvortil det forventes at Fati får en masse tiltrængt spilletid, hvor han kan få lov til at bevise sit værd overfor trænerstaben.

Stortalentet deltog også ved VM i Qatar, hvor han dog ikke gjorde det store væsen af sig. Spanieren forventes derfor at være i storform, når Barca snart tager hul på resten af sæsonen i La Liga, og det bliver spændende at følge Fatis udvikling, og forhåbentlig kan han finde tilbage til tidligere tiders storspil.

.:FORSIDE:.