fbpx
Annonce

Avis: Xavi har haft samtale med Lewandowski

FCBARCELONA.DK - 17.05.22

// Robert Lewandowski

Mere og mere peger i retning af, at Robert Lewandowski skifter Bayern München ud med Barca i sommerens transvindue. Nu kan den catalanske avis Mundo Deportivo afsløre, at Xavi og den polske angriber havde en længere samtale forleden.

De seneste meldinger går på, at Barca ønsker at hente Lewandowski til Camp Nou denne sommer, mens den målfarlige også offentligt har meldt ud, at han vil væk fra den tyske traditionsklub.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mandag kunne avisen Mundo Deportivo afsløre, at Barca-træner Xavi og Robert Lewandowski forleden havde en længere privat samtale. Her forklarede Xavi om det sportslige projekt og hvordan polakkens rolle vil være på holdet.

Ifølge avisen skulle samtalen have efterladt Lewandowski med en enorm gejst, motivation og et forstærket ønske om at presse på for at realisere skiftet fra Bayern til Barca. Lewandowski skulle overfor Xavi havde gjort det klart, at han er klar til at være frontfiguren og lederen i catalanerens kamp tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Robert Lewandowski har først kontraktudløb i 2023 og det betyder, at Barca og Bayern München skal blive enige om en transfer, hvis angriberen skal have sit ønske om et klubskifte allerede denne sommer opfyldt.


.:FORSIDE:.