fbpx
Annonce

Avis: Barca og United kæmper om Martín Zubimendi

Peter Vyff - 01.12.22

// Martin Zubimendi

Barca har i eftersigende lang tid haft fokus på Martín Zubimendi fra Real Sociedad. Catalanerne er dog ikke ene som at følge baskeren, og Manchester United skulle nu angiveligt også være med i kampen om playmakerens underskrift.

Det lader til, at Sergio Busquets snart er fortid på Camp Nou, hvilket har fået ledelsen til at afsøge transfermarkedet efter mulige erstatninger for landsholdsspilleren. Catalanerne har derfor være sat i forbindelse med en række kandidater, såsom Youri Tielemans, Rúben Neves, Jorginho og Martín Zubimendi.

Sidstnævnte havde flere afskrevet, da han forlængede sin kontrakt med Real Sociedad til 2027, uden at hans frikøbsklausul dog blev forhøjet. Catalanerne skulle derfor stadig være interesserede i Zubimendi, som eftersigende både skulle være Mateu Alemanys og Xavis foretrukne afløser for Busquets.

Artiklen fortsætter under annoncen


Præsidenten Joan Laporta foretrækker dog Wolves-spilleren Rúben Neves, og der foregår derfor en intern debat på Camp Nou om, hvilken spiller, der skal være holdets førsteprioritet. De interne stridigheder har Manchester United nu ifølge avisen Mundo Deportivo tænkt sig at udnytte, og hente Zubimendi til Old Trafford.

Den engelske traditionsklub har allerede haft fornøjelsen af at møde Zubimendi og Real Sociedad to gange i denne sæson i Europa League, hvor baskeren har storspillet. United skulle dog også stadigvæk være interesseret i Frenkie de Jong, som dog betragtes som værende en noget dyrere forstærkning.

Det er dog svært at se, hvordan nogen af holdene skal kunne hente Zubimendi midt i sæsonen, og især for Barcas vedkommende, hvor økonomien stadig er en stor barriere. Baskerens potentielle skifte kommer derfor angiveligt først til at ske efter denne sæson, hvor situationen på begge hold kan være helt anderledes end på nuværende tidspunkt.

.:FORSIDE:.