fbpx

Avis: Union Berlin viser interesse for Sergiño Dest

Markus Johannessen - 30.03.23

// Sergiño Dest

Sergiño Dests ophold hos AC Milan nåede aldrig at blive den store succes og Serie A-klubben har allerede meddelt, at de ikke er interesserede i at udnytte købsoptionen på kantspilleren. Nu kan han dog angiveligt have kurs mod Bundesligaen. 

På trods af, at Xavi fortsat er på jagt efter en højre back, har cheftræneren ikke planer om at beholde Sergiño Dest, som netop besidder denne position. Dest er en attraktiv spiller grundet den internationale erfaring på trods af hans unge alder, men han passer angiveligt ikke ind i Xavis planer med truppen. 

Det er Barcas hensigt at sælge den 22-årige amerikaner til sommer og flere europæiske klubber har meldt sin interesse i forsvarsspilleren. Ifølge den catalanske avis Sport har Bundesligaklubben Union Berlin luftet idéen om at købe Sergiño Dest, som erstatning for den 36-årige anfører, Chrtistopher Trimmel, som også agerer højre back. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Det meldes ydermere, at Union Berlin vil arbejde stålfast på at realisere dette, hvis de kvalificerer sig til næste sæsons Champions League. Noget, som ikke er usandsynligt, da hovedstadsklubben ligger på en tredjeplads lige i hælene på de to tyske mastodonter Dortmund og Bayern München. 

En Champions League-plads vil naturligvis også gøre Union Berlin til en spændende destination for Dest, som i sidste ende har det afgørende ord om, hvor han placerer sin underskrift.

.:FORSIDE:.