fbpx
Annonce

Avis: Truppen utilfreds med lønninger til nyindkøb

Peter Vyff - 07.04.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié


Ledelsen har længe søgt efter transferfrie forstærkninger, og det skulle efterhånden være sikkert at Andreas Christensen og Franck Kessie er at finde på Camp Nou til næste sæson. Deres høje løn har dog skabt utilfredshed i spillertruppen.

Barca har indtil videre været ret markante på transfermarkedet, hvor fokus har være at finde forstærkninger, som ikke belaster den hårdt ramte økonomiske situation. Derfor har størstedelen af de transferfrie spillere også være kædet sammen med et skifte til Camp Nou. Andreas Christensen og Franck Kessie står begge uden kontrakt efter sommerferien, og det skulle eftersigende være ganske sikkert, at de befinder sig i Catalonien efter sommerferien.

Præsident Joan Laporta har været ude at bekræfte to tilgange, dog uden at nævne nogle navne. Sergio Busquets bekræftede dog købet af Franck Kessie i et interview i sidste uge, ligesom at transferjournalisten Fabrizio Romano længe har meldt det.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport, så har signingen af de to spillere dog skabt en utilfredshed i omklædningsrummet, da holdet er uforstående overfor de høje lønninger, som nyindkøbene er blevet tilbudt. Meldingen kommer på et tidspunkt, hvor ledelsen endnu ikke har formået at forlænge kontrakterne med Gavi, Ronald Araújo og Ousmane Dembélé.

Sport melder, at især Araújos kontraktforhandling har skabet en del utilfredshed. Uruguayaneren har eftersigende fået tilbudt en løn på fire millioner euro om året, og rapporterne lyder på, at skulle han forlænge, så vil han stå foran Andreas Christensen i køen til startopstillingen. Danskeren har dog eftersigende fået tilbudt en årlig løn på seks millioner euro, og det har fået truppen til at stille en del spørgsmåltegn ved måden klubben forhandler på.

Det gør heller ikke situationen bedre, at ledelsen angiveligt vil forsøge at få Sergi Roberto, Jordi Alba, Gerard Piqué og Sergio Busquets til at gå yderligere ned i løn for at give plads i lønbudgettet.

Ledelsen på Camp Nou kan altså stå overfor en ret delikat situation, der skal håndteres nøje, da der forventes at komme endnu flere tilføjelser til truppen i løbet af det kommende transfervindue.

.:FORSIDE:.