fbpx
Annonce

Avis: Dest har intet ønske om at forlade Camp Nou

Peter Vyff - 18.08.22

// Sergiño Dest

Barca formåede kun at hente et point i åbningskampen imod Rayo Vallecano. Sergiño Dest så hele kampen fra tribunen, hvilket forstærkede rygterne omkring skiftet til Manchester United. Højrebacken har dog angiveligt intet ønske om at forlade Camp Nou.

Sommerens transfervindue slutter snart, og ledelsen har travlt med at få afsluttet de sidste handler inden lukketid. Catalanerne leder fortsat efter en naturlig højreback til startopstillingen, hvor Sergiño Dest ikke har formået at overbevise Xavi om hans berettigelse. 

Ledelsen forsøger eftersigende at hente Juan Foyth hos Villarreal, og der forhandles i øjeblikket holdene imellem. Det betyder, at Dest snart kan være fortid på Camp Nou, og højrebacken har eftersigende tiltrukket sig interesse fra Manchester United.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren Erik ten Hag ønsker angiveligt at genforenes med Dest, som hollænderen tidligere har trænet i deres fælles tid hos Ajax Amsterdam. Manchester United skulle derfor ifølge Mundo Deportivo forberede et bud på hele 20 millioner euro for landsholdsbacken, som ledelsen på Camp Nou eftersigende har i sinde at acceptere.

Sergiño Dest har dog intet ønske om at forlade Camp Nou, og selvom højrebacken ifølge Mundo Deportivo forstod Xavis signal med fravalget til Rayo-kampen, så ønsker landsholdsspilleren at blive hos Barca, og kæmpe for sin chance på førsteholdet. 

Hvis Dest bliver på Camp Nou, så er det ekstremt dårligt nyt for Barca af flere årsager. Ledelsen er afhængige af landsholdsspillerens transfersum, hvis det skal lykkes at købe Juan Foyth eller Thomas Meunier, samt betyder det også at Xavi skal klare sig igennem sæsonen, uden et klart førstevalg på højreback.

.:FORSIDE:.