fbpx
Annonce

Avis: Ronald Koeman afviste købet af Franck Kessié

Simon Arun Vrábel - 17.03.22

// Franck Kessié

ps5 art


Ifølge adskillige medier i Catalonien og Spanien har Barca netop lukket en aftale med Franck Kessié, som rejser til Camp Nou på en fri transfer til sommer. Det interessante ved den signing er, at Ronald Koeman afviste netop Kessié sidste sommer.

Selvom der intet officielt er meldt ud endnu så tager de fleste medier, specielt den catalanske presse, det nærmest for givet, at Franck Kessié næste sæson spiller på Spotify Camp Nou. Kessie’s navn er tidligere blevet nævnt for blandt tidligere cheftræner Ronald Koeman som dengang mente, at den nuværende AC Milan spiller, ikke har det rette Barca DNA.

Sidste år da ivorianeren havde ét år tilbage af sin kontrakt blev han ifølge den catalanske avis Sport tilbudt til netop Barca i håb om, at Milan kunne tjene en skilling på den stærke midtbanespiller frem for at skulle lade ham rejse på en fri transfer i sommeren 2022.
 Dengang valgte Koeman og hans team at takke nej til muligheden da de ikke mente, at Kessié havde de tekniske færdigheder som det kræves at spille for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med tilgangen af Xavi i slutningen af 2021 genåbnede ledelsen anført af Mateu Alemany og Jordi Cruyff dog muligheden for Kessié,da de forsat mente, at han ville passe godt til klubben og med en mulighed som transferfri nu var en endnu mere oplagt mulighed end tidligere.
 Kessié anses som en stærk og hårdtarbejdende spiller som kan dække alle tre positioner på midtbanen og Barca har tidligere haft stor succes med sådanne typer i form af Arturo Vidal og Paulinho.

I stedet for Kessié kastede Koeman sin kærlighed på Wijnaldum, der som bekendt endte med at vælge PSG over Barca hvilket fik nogle Barca-fans til at stille spørgsmålstegn ved, om Koeman havde et stærkt nok navn til at kunne tiltrække de helt store spillere.


Spændende bliver det nu at se, hvordan midtbanedynamoen kommer til at præstere under Xavi, hvis rygterne vel og mærket taler sandt og han bliver officielt præsenteret til sommer.

.:FORSIDE:.