fbpx
Annonce

Avis: Ronald Araujo vil blive i Barca

Peter Vyff - 23.03.22

// Ronald Araujo

Ronald Araujo har været imponerende hidtil i sæsonen, og har spillet fast i forsvaret siden Xavis ankomst. Uruguayanerens kontrakt udløber til næste sommer, og flere klubber er eftersigende interesserede, men hovedpersonen selv vil helst blive i Barca.

Den 23-årige forsvarsspiller kom til Barca i 2020, og hans udvikling indtil nu har været imponerende. Araujos præstationer er vokset i takt med, at Xavis mandskab har fået styr på defensiven, og det lader til, at han er blevet fast mand i midterforsvaret med Gerard Piqué. I kampen imod Real Madrid var han dog at finde på højreback for at lukke ned for Vinicius, hvilket han som bekendt løste flot, og Araujo forlod endda kampen med et flot hovedstødsmål.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Uruguayanerens flotte udvikling og hans ønske om fortsat at være en del af Xavis projekt betyder, at han angiveligt foretrækker at blive i Barca. Det er på trods af, at flere klubber fra Premier League meldes interesseret i hans underskrift. Ifølge avisen Sport, så er han lykkelig over at bo i Catalonien, især efter hans datter kom til verden. Det er et sted, hvor hele familien føler sig hjemme, og derfor håber han fortsat, at de kan blive boende.

Det er efterhånden tydeligt for alle, at Barca er på rette vej, både ledelses -og spillemæssigt, og hvis man skal bevare momentum, så er det vigtigt, at man formår at holde på sine spillere. Derfor har der også været sat spørgsmålstegn ved et eventuelt køb Andreas Christensen, som for mange Barca-fans virker ulogisk, da en forlængelse med Araujo burde vægte højest.

Det kommende transfervindue bliver et af de mest hektiske for Barca, og det er svært at forestille sig helt, hvordan midterforsvaret kommer til at se ud til næste sæson, men forhåbentlig er Araujo stadig at finde på Camp Nou.

 

 

.:FORSIDE:.