fbpx
Annonce

Avis: Rapporter advarer imod at købe Erling Haaland

Simon Arun Vrábel - 09.05.22

// Erling Haaland

Ifølge den catalanske avis Sport har flere scoutingrapporter, som Barca har modtaget, advaret klubben imod at investere i Erling Haaland og som konsekvens deraf skulle catalanerne have meldt sig ud af kampen om den norske superstjerne.

Norske Erling Haaland har været en af de mest omtalte alternativer til at forstærke catalanernes angreb i sommerens forestående transfervindue, for han står angiveligt øverst på klubpræsident Joan Laportas ønskeseddel. Det har dog været minimalt med rygter omkring nordmanden på det seneste og med polske Lewandowski i rampelyset tyder det på, at klubbens økonomi endnu ikke er til indkøb af unge superstjerner. Nu mener den catalanske avis Sport dog at vide, at flere scoutingrapporter direkte har frarådet klubben at købe den dyre nordmand.

Haaland er med sine kun 21 år forsat i sin karrieres forår og netop hans unge alder er angiveligt et af de punkter, som flere rapporter har påpeget som et problem i forhold til at betale de mange hundrede millioner af euro, som nordmanden koster. Haaland er nemlig glad for at tage i byen og når han gør det ender det oftere galt end godt. Rapporten påpeger flere episoder hvor nordmanden ikke kun har drukket sig alt for fuld, men også hans opførsel har været frembrusende og voldsom og så sent som sidste år blev han smidt ud af en natklub i Norge.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er på ingen måde en opførsel, som Barca ønsker at identificere sig med og her står eksempelvis Robert Lewandowski som et klasseeksempel på den helt modsatte type, som både er introvert og som har alderen og erfaringen til sin fordel. Man kunne dog tænke, at Haaland vil blive mere moden med alderen og at spillere som Xavi, Busquets og Piqué kunne tale den unge nordmand til fornuft over tid, men rapporten melder også om en anden udfordring som verbale råd ikke kan løse.

På trods af at Haaland aldrig har misset mere end en god håndfuld kampe i træk har han allerede tilegnet sig en længere skadesjournal, hvilket har resulteret i hele 13 skadespauser siden sæsonen 2018/2019, hvor han rykkede fra norske Molde til RB Salzburg. Skaderne har alle omhandlet nordmandens knæ og der er intet blevet meldt ud på officiel vis om, at hans problemer er blevet løst hvilket skaber en reel risiko for, at Barca sender et kæmpe beløb efter en spiller som vil bruge mere tid på bænken end på banen.

Catalanerne har derfor angiveligt trukket følehornene til sig og ladet Manchester City, Real Madrid og PSG kæmpe om den dyre underskrift og i stedet valgt at arbejde videre med andre alternativer. Det kan derfor være, at de danske Barca-fans dermed har læst den sidste artikel i lang tid om denne norske saga.

.:FORSIDE:.