fbpx
Annonce

Avis: PSV vil overtage Luuk de Jong

Markus Johannessen - 01.06.22

// Luuk de Jong

Der var ikke meget tiltro til Luuk de Jong, da han for første gang optrådte i Barca-trøjen. Han modbeviste dog sine skeptikere og det er ikke kun i spansk fodbold, at han har imponeret. Nu vil PSV Eindhoven angiveligt have ham tilbage. 

På trods af, at Xavi og co. har afgørende point at takke den flyvende hollænder for, så er der ikke udsigt til, at catalanerne vil benytte købsoptionen i hans lejekontrakt. Xavi har planer om en omrokering i den offensive kæde og her indgår Luuk de Jongs navn ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo har den 31-årige angribers gamle klub, PSV Eindhoven, dog endnu engang fået øjnene op for ham efter hans præstationer under tiden i Barca. Æresdivisionsklubben vil angiveligt hente ham tilbage i sommerens transfervindue, hvilket bakkes op af det hollandske medie, Voetbal, som udmelder, at PSV vil gøre alt hvad der står i deres magt for at realisere dette. 

Luuk de Jongs tid i den hollandske klub kan dog også kun være et godt minde for begge parter, da han nåede at præstere 112 mål og 56 assists i 204 kampe. Måske ser vi hollænderen tilbage i hjemlandet næste sæson, hvor Barca og PSV reelt set kunne møde hinanden i Champions League.

.:FORSIDE:.