fbpx

Avis: Også PSG viser interesse for Gündogan

Markus Johannessen - 10.06.23

// Gündoğan

Der er efterhånden mange bejlere om Ilkay Gündogans underskrift og konkurrencen ser ikke ud til at blive lettere for Barca. Catalanerne er oppe imod klubber fra Premier League, Saudi-Arabien og nu angiveligt også PSG.  

Den omtalte midtbanespiller fra Manchester City har selv for nyligt udtalt, at han ikke vil fokusere på noget andet end den Champions League-finale, der skal afgøres i aften. Efterfølgende har han dog en del klubber at tage stilling til. 

For ikke længe siden var diverse sportsmedier sikre i sagen om Gündogans ankomst til Catalonien, men tvivlen er genopstået i takt med de mange tilbud, der sendes i den 32-årige tyskers retning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Manchester City ønsker at forlænge hans kontrakt, Arsenal har ham angiveligt øverst på ønskelisten, Saudi-Arabien vil forgylde ham og nu er seneste nye, at den franske hovedstad kalder på ham. 

Ifølge den franske sportsavis L'Equipe er både Ilkay Gündogan og Bernardo Silva en del af Paris Saint-Germains fremtidsplaner. De franske mestre har gang i en større omrokering efter Messi, Ramos og måske Neymar har spillet deres sidste kamp for den franske hovedstadsklub. 

Den catalanske avis Sport har dog for nyligt beskrevet det fremtidige samarbejde mellem Barca og Manchester City-profilen som så godt som sikkert, men realiteten er, at alle tilbud ligger frit for Gündogan indtil en officiel aftale er på plads.

.:FORSIDE:.