fbpx

Avis: Gündogans udtalelser var upopulære i truppen

Markus Johannessen - 19.04.24

Efter Champions League-nederlaget til PSG kom Gündogan med nogle stærke udtalelser omkring de fejl, der kostede catalanerne semifinalen. Det er angiveligt ikke faldet i god jord hos midtbanespillerens holdkammerater. 

Det amerikanske medie CBS Sport fangede Ilkay Gündogan efter Barcas Champions League-exit, hvor den tyske landsholdsspiller ikke holdt igen med at påtale de fejl, der blev afgørende for kampen. Det har efter sigende skabt splid i truppen, at han ikke kun nævnte specikke situationer, men også rettede en personlig kritik af Ronald Araújos aktion ved udvisningen.

Ifølge den catalanske avis Sport er der specielt utilfredshed hos Koundé og Sergi Roberto, hvad angår Gündogans udtalelser. Som følge af den 33-årige midtbanespillers interview efter tirsdagens opgør, har Koundé og Sergi Roberto offentliggjort beskeder på de sociale medier, hvor de slår fast, at sejre og nederlag er noget man opnår sammen. Ifølge avisen anklager de  angiveligt Gündogan for at pege fingre af sine holdkammerater i stedet for at vise holdånd. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport beretter også, at der opstod verbal konflikt mellem flere af spillerne ude i omklædningsrummet efter det skuffende 1-4 nederlag på Montjuïc. Araújo er efterfølgende selv blevet spurgt ind til Gündogans udtalelser omkring det tidlige røde kort, hvortil uruguayaneren svarede: 'Jeg må hellere holde for mig selv hvad jeg synes om Gündogans udtalelser. Jeg har et kodeks og nogle værdier, som jeg skal overholde'.

Senest har tyskerens hustru, Sara Gündogan, tilføjet mere brænde på bålet ved kryptisk at kommentere på kritikken af sin mand via de sociale medier. 'Denne mand arbejder hårdt og hans holdning til fodbold handler om konstant forbedring. Han giver alt til det her hold og han har en 'Treble-mentalitet' hvilket hun afsluttede med en tyssende emoji og et billede af Ilkay Gündogan, der løfter Champions League-trofæet med sin tidligere klub, Manchester City, som vandt en 'Treble' sidste sæson.

På søndag skal Barca på endnu svær opgave, når man møder Real Madrid på udebane. Her er der brug for, at spillerne visker tavlen ren og kommer videre fra skuffelsen mod PSG.

// Gündoğan
.:FORSIDE:.