fbpx
Annonce

Avis: PSG er også inde i billedet for Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.06.21

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann er i løbet af den seneste uges tid blevet rygtet til klubber som Atlético Madrid og Juventus, men nu er Paris Saint-Germain fra hjemlandet Frankrig angiveligt også en mulighed for Barca-spilleren.

Det er den catalanske avis Mundo Deportivo som skriver, at Griezmann kan skifte til PSG denne sommer. Meldingerne går på, at Barca gerne vil sælge angriberen, så her kan PSG være en mulig ny klub, hvor han vil danne en farlig trio med Mbappé og Neymar.

Griezmann har gjort det godt for Barca, særligt her i 2021, hvor han virkelig er blomstret op. Derfor vil det være mærkeligt at skille sig af med den 30-årige angriber, hvis man kun kigger på de sportslige præstationer. Det er heller ikke derfor catalanerne måske vil overveje at sælge ham.

Barca har det som bekendt stramt med økonomien i øjeblikket. Det skulle være årsagen til, at Barca overvejer et salg. Den catalanske storklub har brug for penge i kassen. Det kan et salg af Griezmann hjælpe med at løse.

Udover Atlético Madrid og Juventus, så har Liverpool også været sat i forbindelse med Griezmann i den seneste tid. Hvis det ender med et skifte væk fra Camp Nou for Griezmann denne sommer, så foretrækker han angiveligt at vende tilbage til Atlético, hvor de vil tage imod ham med åbne arme.

.:FORSIDE:.