fbpx
Annonce

Avis: Pep ser Sergi Roberto som en klar forstærkning

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.06.21

// Sergi Roberto


Denne sommer kan Sergi Roberto meget vel være på vej videre i karrieren, da Barca er klar til at slippe catalaneren. Den mest sandsynlige destination ser ud til at være Manchester City, hvor Guardiola meget gerne vil have ham.

Catalanske medier skriver, at Barca er i tvivl om hvorvidt klubbens fjerdeanfører også skal være en del af holdet i næste sæson. Disse spekulationer kommer efter en svær sæson for Sergi Roberto, der bød på flere skader og corona-sygdom.

Skal den erfarne og alsidige spiller videre i karrieren vil Pep Guardiola tilsyneladende meget gerne have Sergi Roberto til Manchester City. Den catalanske avis Sport skriver, at City-træneren ser Sergi Roberto som en klar forstærkning til holdet.

De seneste meldinger går også på, at hvis Sergi Roberto skifter væk fra Barca, så vil han kun til den klub hvor Guardiola er træner. De to catalanere har et specielt forhold til hinanden, da det var Guardiola der i sin tid som Barca-træner gav Sergi Roberto debut på førsteholdet.

Ender Sergi Roberto med at skifte til Manchester City får Barca nok ikke nogle penge for den catalanske midtbanespiller. I det tilfælde kommer 29-årige Sergi Roberto muligvis til at indgå i en byttehandel med en eller flere City-spillere. Lige nu tales der om Laporte, Cancelo, Bernardo Silva og Mahrez.

.:FORSIDE:.