fbpx
Annonce

Avis: Napoli vil leje Miralem Pjanić

Anders Lang Jensen - 19.05.22

// Miralem Pjanic

Der venter et stort arbejde for Barca-ledelsen, når en lang række spillere skal sendes videre. Én ting er spillere i den nuværende trup, men et par navne vender tilbage fra lejeophold. Miralem Pjanić vender tilbage fra tyrkiske Besiktas.

Det har ikke gået som håbet, siden Barca hentede bosniske Miralem Pjanić i Juventus, men snart kan midtbanespilleren måske vende tilbage til den italienske Serie A. Pjanić vender retur til Barca inden længe, men fremtiden ligger ikke i det catalanske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Parterne skal finde et nyt sted for midtbanespilleren for, at klubben kan spare hans lønpakke. Interesse skulle der angiveligt være masser af, og et skifte til italiensk fodbold er i sigtekornet. Napoli fører jagten på Pjanić, og de vil gerne leje ham for næste sæson. Det skriver avisen Sport.

Den tidligere Juventus-profil har stadig to år tilbage af kontrakten med Barca, og den store lønpakke gør det noget nær umuligt at sælge bosnieren. Derfor ligner endnu en lejeaftale den bedste løsning for at spare en del af spillerens økonomiske pakke.

.:FORSIDE:.