fbpx
Annonce

Avis: Messi har besluttet sig. Han bliver i Barca!

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.06.21

// Lionel Messi


Den catalanske avis Sport fortæller, at Messi for længe siden har besluttet sig for at blive i Barca. Alligevel trækker det ud med forlængelsen som endnu ikke er officielt på plads, men det er der angiveligt en god forklaring på.

Der er angivelligt total enighed om den nye kontrakt og længden på den, men Messi vil sikre sig, at han står godt i forhold til forskellige klausuler i kontrakten som han ønsker er klare og tydelige.

Sidste sommer mente Messi han kunne forlade klubben på grund af en klausul i kontrakten. Klausulen var rigtig nok, men rent juridisk var fristen for klausulen på papiret i juni, hvor sæsonen skulle have været slut, men sæsonen sluttede først i august på grund af corona. Da Messi ville tage klausulen i brug var der uenighed om den var gyldig og Messi valgte ikke tage en juridisk kamp mod den klub han elsker.

Messi mente at klausulen om at forlade Barca stadig var gyldig i august, fordi sæsonen først sluttede der, men Bartomeu stod fast på, at den juridisk var udløbet i juni, som der stod i kontrakten.

Messis intention er nu at blive i Barca, men han vil have mere styr på klausuler som denne i den nye kontrakt. Derfor trækker en forlængelse ud, men den kommer ifølge Sport.

Advokterne der tager sig af kontrakten er meget grundige for at sikre sig, at Messi ikke kan havne i en situation som denne igen. Det har intet at gøre med, at han vil væk. Messi elsker Barca, men han vil bare være bedst muligt stillet.

Det mest sandsynlige bud på hvornår en officiel forlængelse er på plads er nok i midten af juli eller senere den måned. Altså lige efter slutningen af Copa América eller når Messi er taget på ferie, men en forlængelse kan også komme tidligere.

Flere ting har spillet ind for Messi i forhold til at blive. Det er Barca han elsker og han har svært ved at se sig spille et andet sted. Dertil meldes det også, at familien har spillet en stor rolle i den beslutning. Angiveligt har Messis tre børn og kone bedt Messi om at blive i Barcelona, hvor de er meget glade for livet i Castelldefels.

Der er selvfølgelig intet der er officielt endnu, men med meldingerne fra Joan Laporta på det seneste og sådan som den catalanske presse skriver om Messi, betragtres det næsten som en kendsgerning, at Messi bliver.

.:FORSIDE:.