fbpx
Annonce

Avis: Messi håber på en venskabelig aftale med Barca

FCBARCELONA.DK - 29.08.20

// Lionel Messi


Alle har brug for en afklaring omkring Leo Messis fremtid og ifølge den catalanske avis Sport, holder han fast i at forlade Barca, men hans ønske er, at det sker på en venskabelig måde og ikke med et juridisk slagsmål.

Der er primært to spørgsmål der melder sig omkring Messi. Har han definitivt besluttet sig for at stoppe i Barca og hvordan er sagen rent juridisk? Begge dele hænger lige nu uvist i luften og flagrer.

Det rent juridiske handler om Messis kontrakt, der umiddelbart løber en sæson mere. Her mener hans rådgivere dog, at sæsonens forlængelse på grund af coronapausen også forlænger de frister i kontrakten, der giver Messi mulighed for at forlade klubben på fri transfer. Det ukendt terræn for begge parter og tvisten kan risikere at ende i retten.

På trods af uenigheden vil Uefa næppe forhindre Messi i at skifte klub mod Barcas ønske, men sker det, venter der et langt retsligt efterspil. Det ønsker Messi ikke sker, skriver avisen Sport i dag.

Messi er taknemmelig for sine 20 år i klubben og han ønsker ikke, at man skal skilles i uenighed eller smækken med døren. Han vil derfor ifølge Sport forsøge at få venskabelig aftale på plads, så alle hurtigt kan komme videre.

Messi føler tilsyneladende, at hans karriere har brug for nye impulser og at dette ikke vil ændre sig, uanset hvilket projekt holdets nye træner, Ronald Koeman, vælger at sætte i søen.

Nu venter alle med spænding på, hvornår der kommer nyt om argentinerens situation og hvad udfaldet i sidste ende bliver.

.:FORSIDE:.