fbpx
Annonce

Avis: Messi er taget på express-ferie til Argentina

FCBARCELONA.DK - 23.12.20

© FC Barcelona
// Lionel Messi

I følge avisen Marca, vil Messi udnytte de fire fridage Koeman har givet til det yderste. Han skulle angiveligt være fløjtet direkte fra Valladolid til Argentina med familien i et privatfly og er tilbage den 27. december.

Leo Messi vil holde jul hjemme i Argentina med familien. Derfor har han fået arrangeret en expressferie på blot fire dage, inden at Ronald Koeman igen kalder til træning den 27. december, hvor forberedelserne begynder til kampen mod Eibar to dage senere.

Messi fløj med holdkammeraterne til Valladolid tirsdag formiddag og om eftermiddagen fløj hans familie fra Barcelona til Valladolid i et privatfly, hvor de ventede på Messi. Mens holdkammerater returnerede til Barcelona efter kampen, sluttede Messi sig til familien i privatflyet, der satte kurs mod Argentina, sandsynligvis Messis fødeby Rosario.

Det er ikke oplyst hvornår Messi er tilbage, men det bliver nok den 26. december om aften, så han er udhvilet til træningen dagen efter. Dermed kan han holde i Argentina som han plejer, selvom corona har forkortet juleferien.

.:FORSIDE:.