fbpx
Annonce

Avis: Memphis vil genforenes med Manchester United

Markus Johannessen - 07.01.23

Memphis Depays exit i Barca har efterhånden længe været et omdiskuteret tema i de catalanske medier. Seneste rygter går på, at hollænderen ønsker at vende tilbage til sin gamle hjemmebane i Premier League, Old Trafford. 

Memphis Depay og Manchester United fik aldrig vist sig som et succesfuldt match, da angriberen spillede for De Røde Djævle fra 2015-2017. Ifølge den catalanske avis Sport, har den 28-årige hollænder alligevel ambitioner om at spille for netop den klub igen, når hans og Barcas veje sandsynligvis skilles til sommer.

Den hollandske angriber har haft fire optrædener i denne sæson og er angiveligt ikke tilfreds med Xavis manglende tillid. Det skal dog tages in mente, at Memphis også har gennemgået en længere skadesperiode. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Memphis Depay var på vej til Juventus i sidste sommers transfervindue, men grundet problemer med de sidste detaljer, gik transferen i stå på falderebet. 

Barcas ledelse og den 28-årige angriber står i samme situation, som i sidste transfervindue. Barcas ledelse håber på at kunne generere noget indkomst ved at sælge Memphis for et beskedent beløb, siden hans kontrakt allerede udløber til sommer. Memphis Depay ønsker derimod at forlade Camp Nou på fri transfer. 

Manchester United leder efter en angriber til at udfylde det tomrum, som Cristiano Ronaldo har efterladt i Premier League-klubben på lettere dramatisk vis. Ifølge avisen Sport, ønsker Uniteds ledelse dog ikke at investere penge i en ny angriber. Den engelske klub ønsker enten at leje- eller hente en profil på fri transfer.

Denne faktor kan endnu engang besværliggøre Memphis' exit, hvis hollænderen vil gå målrettet efter et skifte til sin tidligere klub.



// Memphis Depay
.:FORSIDE:.