Avis: Luis Suárez vil ikke til USA nu

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.07.20

© Getty Images

Torsdag blev Luis Suárez igen sat i forbindelse med et skifte til Inter Miami og den amerikanske MLS, men uruguayaneren tænker kun på at blive i Barca. Han vil ikke til USA i denne omgang.

Meldingerne torsdag gik på, at Inter Miami skulle være klar med en fire-årig kontrakt til Luis Suárez, men nu erfarer den catalanske avis Sport, at rygterne ikke er sande. Kilder tæt på angriberen fortæller, at der er interesse fra adskillige amerikanske klubber, men at der endnu ikke er noget konkret.

Suárez' intention er at blive i Barca i lang tid endnu. Han er interesseret i at komme til USA og spille fodbold, men lige nu tænker han ikke på at forlade Camp Nou. Suárez har kontrakt med Barca i tolv måneder endnu og hvis han spiller 60% af kampene næste sæson, bliver den forlænget til sommeren 2022.

Som det blev forklaret for et par uger siden i et interview med Sport, så ønsker Suárez fortsat at skabe historie med Barca. Det er han godt i gang med, da han nu er klubbens trejde mest scorende spiller nogensinde.

.:FORSIDE:.