fbpx

Avis: Lewandowski har afvist tilbud fra Saudi-Arabien

Peter Vyff - 07.06.23

// Robert Lewandowski

Der foregår i øjeblikket en stor oprustning i Saudi-Arabien, hvor holdene på det seneste har hentet flere stjernespillere til landet. Robert Lewandowski har dog ingen intention om at skifte til Mellemøsten, trods et ellers lukrativt tilbud.

Saudi-Araberne fortsætter ufortrødent deres jagt efter store fodboldnavne, ligesom Karim Benzema snart forventes præsenteret i Al-Ittihad. Cristiano Ronaldo har som bekendt også taget det finansielt lukrative skifte til Mellemøsten, men det har Robert Lewandowski ifølge avisen Mundo Deportivo ingen planer om.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsangriberen skulle ellers have modtaget flere store tilbud fra Saudi-Arabien, hvor adskillige hold skulle stå klar til at overtage ham. Den 34-årige Lewandowski skulle dog have afvist dem allesammen, da han ønsker at blive hos Barca, indtil hans kontrakt udløber i 2025.

Polakken har da også straks vist sig værd i denne sæson, hvor han ankom fra Bayern München. Stjerneangriberen tog forleden endegyldigt topscorer-titlen, da han med sine 23 mål i La Liga vandt Pichichi-trofæet foran Karim Benzema, og Lewandowski har derfor haft stor ære i holdets mesterskabstitel, samt sejren i den spanske Supercup.

Catalanerne kan derfor ånde lettet op ved udsigten til at beholde Lewandowski, der trods sin høje alder, stadig er udset til at være en nøglespiller på holdet. Og hvis alt går som det skal, så kan polakken se frem til at danne makkerpar med Messi, hvilket må siges af være noget af en angrebsduo at have i front..:FORSIDE:.