fbpx
Annonce

Avis: Ledelsen mødes med Roques agent i denne uge

Peter Vyff - 29.03.23

// Vitor Roque

Barca har angiveligt sat sig for at forstærke holdet med stortalentet Vitor Roque til næste sæson. Catalanerne menes at åbne forhandlingerne i denne uge, hvor de skal mødes med brasilianerens agent, som er rejst til Camp Nou.

På trods at de økonomiske problemer på Camp Nou, så forsøger ledelsen stadig at finde spillere, der kan forstærke holdet til næste sæson. Catalanerne meldes i den forbindelse stærkt interesseret i Vitor Roque, som til dagligt optræder for Athletico Paranaense i Brasilien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsens interesse skyldes også det mislykkede forsøg på at hente landsmanden Endrick, der endte med at skifte til Real Madrid. Catalanerne hungrer derfor efter det næste store sydamerikanske talent, der kan tage Barca til nye højder, ligesom det har været tilfældet med Ronaldinho, Lionel Messi og Neymar.

Det bliver dog ikke nemt at hente Roque, som forventes at koste tæt på 50 mio. euro. Ledelsen har derfor ifølge avisen Mundo Deportivo arrangereret et møde med spillerens agent i denne uge, for at høre om mulighederne for et potentielt skifte.

Catalanerne ønsker angiveligt at afklare de forskellige muligheder for betaling med Roques repræsentant, som også kender til Athletico Paranaenses krav til handlen. Brasilianerne har eftersigende et ønske om at modtage en større procentdel af spilleres transfersum, hvis det skulle ende med et potentielt videresalg.

Det er ikke et ønskescenarie på Camp Nou, men ledelsen skulle dog være villige til at give sig på kravet, hvis det skulle vise sig at være ufravigeligt fra Paranaenses side. Det understreger blot vigtigheden af indkøbet for Barca. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Ledelsen bliver derfor nødt til at finde på nogle alternative betalingsløsninger, hvis det skal lykkes at hente Roque til Camp Nou. Stortalentet har dog et stort ønske om at spille for Barca, hvilket angiveligt skulle hjælpe til i forhandlingerne parterne imellem.



.:FORSIDE:.