fbpx
Annonce

Avis: Ledelsen føler sig sikre på Lewandowski-handel

Peter Vyff - 14.06.22

// Robert Lewandowski

Barca har forberedt sig længe på det kommende transfervindue, dog har den økonomiske situation betydet at der endnu ikke er sket det store. Ledelsen føler sig eftersigende stadig sikre på Lewandowski-handlen.

Catalanerne har store transferplaner, og det er alles forventning at førsteholdet bliver forstærket markant. Det lader dog ikke til at blive nemt, da det hårdramte løn -og transferbudget på Camp Nou ikke efterlader ledelsen med de store indkøbsmuligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen


På trods af omstændighederne fortsætter ledelsen det hårde arbejde henimod næste sæson. Det åbenlyse transfermål er uden tvivl Robert Lewandowski, hvor Barca står som de klare frontløbere til hans underskrift. Polakken ønsker også at skifte til Camp Nou, og ifølge avisen Sport har de allerede forhandlet en aftale på plads.

Bayern München håber dog at kunne beholde Lewandowski, hvis kontrakt udløber i 2023. Tyskerne vil ikke slippe deres topangriber uden kamp, og det betyder at Barca bliver nød til at finde plads i transferbudgettet, hvis en handel imellen klubberne skal blive en realitet.

Som nævnt, så har Barca ikke det største økonomiske råderum, men ifølge avisen Sport føler ledelsen sig stadig sikre på stjerneindkøbet. Præsident Joan Laporta og Mateu Alemany har angiveligt også forsikret Lewandowskis agent Pini Zahavi, at man har pengene til at gennemføre handlen med den 33-årige landsholdsangriber.

Barca har ifølge Sport afsat 50 millioner euro til indkøbet af Lewandowski, som forhåbentligt kan friste på Allianz Arena. Derudover, så har ledelsen på Camp Nou også gjort plads til landsholdsspilleren i lønbudgettet, hvor han menes at koste 35 millioner euro fordelt over 3 år.

Catalanerne er dog endnu ikke kommet ud af den økonomiske skygge, selvom der dagligt bliver kæmpet hårdt for at løse problemerne. Samtidig er Paris Saint-Germain også dukket op som bejlere til Lewandowski, hvilket kun gør handlen endnu mere kompliceret.

Ledelsen føler sig dog stadig sikre på Camp Nou, men hvorvidt den selvtillid kan udmønte sig til en succesfuld transfer - det kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.