fbpx
Annonce

Avis: Lautaro, García og Gayá er transfermålene

Anders Lang Jensen - 23.08.20

// Lautaro Martínez // Eric Garcia // Gayá


En større udskiftning i Barca-truppen står for døren i dette transfervindue, og flere interessante navne er i spil. Lykkes klubben med at afskippe en række løntunge profiler, er der specielt tre spiller der er i fokus.

På ønskelisten i det catalanske figurerer lige nu hovedsageligt tre navne - Eric Garcia, Lautaro Martinez og Valencia-spilleren Jose Gaya. Det melder avisen Sport. Barca har angiveligt ambitiøse planer om ikke blot ud sende løntunge spillere væk, men også erstatte dem med profiler.

Inter-angriberen Lautaro Martinez er fortsat det måske varmeste emne blandt Barca-ledelsen. Klubben håber på at finde frem til en byttehandel, hvor italienerne muligvis vil kunne acceptere at få Junior Firpo, Nelson Semedo, Emerson eller Jordi Alba den anden vej.

På Camp Nou er man ifølge Sport fortrøstningsfulde omkring en aftale med Manchester City om forsvarsspilleren Eric Garcia, der kun har et år tilbage af sin kontrakt.

Valencias venstreback Jose Gaya er en vigtig spiller hos Valencia, men klubbens økonomiske kaos lige nu, kan give Barca en gylden mulighed for at hente en dygtig spansk venstreback til en reduceret pris.

Dette er altså angiveligt de tre varmeste navne lige nu, men rygter i sommerens transfervindue vil med garanti omfatte mange flere spændende spillere. Givet er det dog, at den økonomiske situation sætter sine begrænsninger i Barcelona denne sommer.

.:FORSIDE:.