fbpx
Annonce

Avis: Koeman ønsker tre forstærkninger mere

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

// Ronald Koeman


Selvom Barca lige nu mest koncentrerer sig om at komme af med de spillere, som ikke indgår i planerne, er det sandsynligvis ikke slut med at forstærke holdet. Koeman ønsker angiveligt stadig tre yderligere forstærkninger.

Barca har allerede forstærket sig med Sergio Agüero, Eric García, Memphis Depay og Emerson Royal. Dermed slutter det dog næppe, for ifølge avisen Sport, har Koeman bedt den sportslige ledelse om tre yderligere forstærkninger.

Øverst på listen står en fysisk stærk midtbanespiller, en såkaldt box-to-box spiller, der dækker det mest af banen. Den rolle var tiltænkt Wijnaldum, men ham nappede PSG for næsen af Barca.

Koeman vi også have en venstrebenet central forsvarsspiller i stedet for Umtiti, som Barca ønsker at skille sig af med. Kun Lenglet er venstrebenet af de øvrige forsvarsspillere. Kan det blive en spiller der også kan spille venstre back, vil det være perfekt.

Koeman ønsker også endnu en angriber, idet meget tyder på, at Martin Braithwaite bliver solgt denne sommer. Det samme sker nok med Coutinho og måske Griezmann, mens Dembélé er ude i flere måneder med en skade.

Det er derved næppe slut med nye navne i Barca-trøjen denne sommer, men pengene er små, så det bliver ikke let at opfylde Koemans ønsker. Transfervinduet lukker først den 31. august og det biver måske først i slutfasen, at de sidste brikker falder på plads.

.:FORSIDE:.