fbpx
Annonce

Avis: Koeman foretrækker at beholde Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 07.07.21

// Sergi Roberto


Sergi Roberto er en af de spillere der rygtes væk fra Barca denne sommer, men nu er der forlydender om, at Koeman foretrækker at beholde catalaneren. Baggrunden er spillerens alsidighed, der kan vise sig vigtig over en lang sæson.

Sergi Roberto er egentlig midtbanespiller, men har fået langt flest kampe på vikarpositionen højre back, hvor han har gjort det udemærket. Det er sjældnere at man har set ham på midtbanen.

Med tilgangen af Emerson råder Koeman over to højre backs og kampen på midtbanen er i forvejen hård, så det i lys kunne det give mening at skille sig af med den 29-årige Sergi Roberto.

Alligevel skulle Koeman have meddelt klubbens sportslige ledelse, at han gerne vil beholde Sergi Roberto den kommende sæson. Det er spillerens alsidighed som Koeman mener der kan blive brug for.

Emerson har haft to gode sæsoner i Betis, men det er ikke ensbetydende med, at hans første sæson i Barca bliver god. Samtidig viste den unge Dest et meget svingende niveau i sidste sæson. Derfor kan det være godt at have den erfarne Sergi Roberto til rådighed.

Også på midten kan Sergi Robeto hjælpe, både offensivt og defensivt. Sågar venstre backen har Sergi Roberto spillet på uden at falde igennem, så Koeman har mange muligheder med spilleren fra klubbens akademi La Masia.

Sergi Robertos kontrakt med Barca udløber om et år og derfor bør en forlængelse ligge i kortene, hvis Koeman får sin vilje.

.:FORSIDE:.