fbpx
Annonce

Avis: Juventus vil have Memphis Depay på fri transfer

Markus Johannessen - 11.08.22

// Memphis Depay

Memphis Depays potentielle ankomst til Juventus fylder meget i de catalanske og spanske medier, men der er ikke enighed om detaljerne i forhandlingerne. Seneste nye er, at Juventus angiveligt ikke vil betale en transfersum for angriberen. 

Det er efterhånden slået fast, at den hollandske angriber og den italienske Seria A-klub har en gensidig interesse for hinanden. Dog er der flere forskellige spekulationer omkring, hvordan Memphis' klubskifte vil varetages, hvis det realiseres. 

Det har både været i medielyset, at Juventus ville tilbyde hollænderen en lejekontrakt med en obligatorisk købsoption, hvis visse kriterier opfyldes, og senere hen at Torino-klubben ville gå med til købe angriberen kontant, hvis de to klubber fandt frem til enighed om beløbet. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu melder den spanske avis Marca, at Juventus' ledelse ikke har i sinde at betale en transfersum for Memphis Depay. Seria A-klubben er fortsat interesserede, men vil angiveligt have den 28-årige angriber på en fri transfer, siden hans kontrakt alligevel udløber til næste år. 

Barcas største incitament for at komme af med de spillere, som Xavi finder overskydende i truppen, er at lette lønningsomkostningerne, hvilket Juventus må formodes at forsøge at udnytte. Også selvom Barcas ledelse allerede næsten har halveret Memphis' prisskilt i forhold til hans markedsværdi. Den italienske klub vil angiveligt betale hollænderens løn samt et mindre gebyr for at leje ham, for så at overtage ham uden yderligere omkostninger næste sæson. 

Barcas ledelse har ikke meget tålmodighed tilbage, da hverken Memphis', Umtitis eller Braithwaites exit er lykkedes endnu, men om catalanerne går med til at forære en angriber som Memphis Depay væk virker usandsynligt, hvis både Piqué, Busquets og Ter Stegen ender med at acceptere en lønreduktion. Det kan dog ikke udelukkes, da kommunikationen mellem Barca og Juventus er intensiveret over de seneste dage og Memphis Depays afgang i høj grad ville være en stor besparelse for catalanerne. 

.:FORSIDE:.