fbpx
Annonce

Avis: Juventus vil genoptage dialog om Memphis

Markus Johannessen - 31.10.22

Memphis Depay var tæt på at kunne kalde sig Juventus-spiller i sommer, indtil sidste øjeblik, hvor den italienske klub måtte trække sig fra handlen. Nu vil Juventus angiveligt genoptage forhandlingerne til januar. 

Handlen var stort set på plads under sommerens transfervindue, da Barca gik med til at lade Memphis Depay skifte til Seria A på en fri transfer. Torinoklubben måtte dog erkende ikke at kunne indfri Memphis' økonomiske krav og den hollandske angriber endte med at blive på Camp Nou. 

Til januar venter der endnu et transfervindue og ifølge den catalanske avis Sport, har Juventus' ledelse i sinde at gøre alvor af interessen i Memphis Depay.  Den 28-årige angriber kræver angiveligt lidt over syv millioner euro i nettoløn per sæson, hvilket Juventus efter sigende er parate til at imødekomme.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Memphis Depay har stort set ingen minutter haft for Barca siden sidste transfervindue. Han er nederst i hierarkiet blandt Xavis angribere og derudover har han døjet med en skade, som holdt ham udenfor kridtstregerne.

Der er naturligvis lønninger at spare ved at frigive Memphis Depay, men der er tvivl om ledelsen fortsat vil lade angriberen skifte til januar uden at modtage en transfersum. Barca havde nemlig medregnet slutfasen i Champions League og de følgende økonomiske fordele i denne sæsons budget. Planen var oprindeligt at sælge Memphis til 20 millioner euro, hvilket nærmer sig det beløb, som catalanerne har vinket farvel til sammen med Champions League. 

Da ledelsen i sin tid gik med til at frigive Memphis Depay kvit og frit, var klubben i en situation, hvor lønningsomkostningerne skulle reduceres hurtigst muligt, for at kunne indskrive de nytilkomne profiler. Altså en situation, som klubben ikke står i længere. 

Det er endnu uvist om Barca vil sætte et prisskilt på Depay eller om han fortsat kan forlade catalanerne på fri transfer.

 

// Memphis Depay
.:FORSIDE:.