fbpx
Annonce

Avis: Juventus melder sig ind i kampen om Memphis

FCBARCELONA.DK - 27.07.22

// Memphis Depay

Meget tyder efterhånden på, at Memphis Depay forlader Barca denne sommer. Flere klubber har vist interesse og nu skulle også Juventus være på banen og de kunne se hollænderen an i den indbyrdes kamp i nat.

Memphis scorede et spektakulært mål i Barcas første træningskamp i USA, da holdet besejrede Inter Miami med 6-0. Ingen tvivler på den hollandske angribers kvaliteter og alligevel forsøger Barca at komme af med ham.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Årsagen er at Xavi er overbooket i angrebet efter ankomsten af Raphinha og Lewandowski samt forlængelsen med Dembélé. Derudover er der nemlig Torres, Aubameyang og Ansu Fati. Memphis er dermed kommet i overskud.

Barca håber at kunne inkassere 20 mio. euro for Memphis, der kom til Barca på fri transfer for blot et år siden. Det vil altså være økonomisk attraktivt at sælge Memphis denne sommer.

Klubber som Newcastle, Tottenham, Milan, Inter og Napoli skulle alle være interesserede, men nu meldes også Juventus klar til at hente angriberen. Dybala er netop skiftet til Roma, så der er brug for en afløser.

Den italienske klub fik en indlysende mulighed for at se Memphis i aktion fra nærmeste hold, da Barca og Juve mødtes i nat i Dallas, Texas. Her spillede hollænderen kampens sidste halve time.

.:FORSIDE:.