fbpx
Annonce

Avis: Joao Félix i byttehandel med Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.07.21

// Antoine Griezmann // Saul // Joao Felix


Den forestående byttehandel med Saul mellem Atlético Madrid og Barca har taget en ny drejning. Klubberne har svært ved at blive enige om vilkårene, så derfor har catalanerne nu foreslået at få Joao Félix i stedet for.

Griezmann har en højere værdi end Saul, så hvis Atlético og Barca bytter lige over med de spillere vil Barca tabe økonomisk på den handel. Derfor har Barca bedt Atlético om at betale mellem 15-20 mio. euro oven i Saul for Griezmann eller sende en anden spiller med i handlen, eksempelvis Renan Lodi eller Mario Hermoso.

Atlético vil dog angiveligt ikke betale de ekstra penge for at få en byttehandel til at gå igennem, så derfor har Barca nu ifølge den catalanske avis Sport foreslået at få Joao Félix i bytte for Griezmann. Avisen skriver, at Joao Félix og Griezmann mere eller mindre har den samme værdi.

Spørgmålet er bare om Atlético er klar til slippe den unge portugisiske angriber. Joao Félix blev købt 120 mio. euro fra Benfica som erstatning for netop Griezmann, da catalanerne købte den franske angriber for 120 mio. euro for to år siden.

Avisen sætter også spørgsmålstegn ved om Joao Félix passer ind i Barca, da han spiller samme sted som Messi og Depay. Sport skriver, at hvis Joao Félix kommer til Barca, så skal Koeman finde ud af hvordan den 21-årige angriber kan passe ind i angrebet.

.:FORSIDE:.