Avis: Ivan Rakitic vil tilbage til Sevilla

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.04.20

© Getty Images

Ivan Rakitic har det seneste år været rygtet til øst og vest, men til sommer kan det være slut i Barca efter seks år i den catalanske storklub. Den schweizisk-kroatiske midtbanespiller vil gerne tilbage til Sevilla.

Før skiftet til Barca i sommeren 2014 spillede Ivan Rakitic for Sevilla i tre sæsoner. Her vil han gerne tilbage og spille efter tiden i Barca. Det skriver den catalanske avis Sport.

Det seneste år har Rakitic været rygtet til italiensk, fransk og engelsk fodbold, men står det til Rakitic, så vil han helst blive på Den Iberiske Halvø. Det er den en helt speciel grund til - nemlig hans kone.

Rakitic' kone Raquel Mauri er nemlig fra Sevilla og det skulle være hendes store ønske, at hun sammen med Rakitic og familien vender tilbage til Sevilla, som hendes familie er store tilhængere af. Netop konen har også været årsagen til, at Rakitic ikke forlod Barca sidste sommer og denne vinter.

Allerede denne sommer kan Rakitic blive solgt, hvor han har et år tilbage af kontrakten, men det kan slet ikke afvises, at han bliver endnu en sæson i Barca og spiller kontrakten ud. Det er i hvert fald næsten sikkert, at han vil tilbage til Sevilla.

.:FORSIDE:.