fbpx

Avis: Iñigo Martínez' ankomst bliver snart bekræftet

Markus Johannessen - 26.06.23

// Iñigo Martínez

Efter annonceringen af Ilkay Gündogans ankomst til Barca, meldes det at den næste profil bliver offentliggjort snart. Efter flere måneders spekulationer om den omtalte Iñigo Martínez, er hans aftale med Barca angiveligt på plads. 

Endnu engang har catalanernes sportslige ledelse vist sine ekstraordinære evner, når det kommer til at hente stjernespillere uden transferomkostninger. Barca kunne endelig offentliggøre at have skrevet under med Xavis øverste emne på ønskelisten, Champions League-vinderen, Ilkay Gündogan. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu meddeler den catalanske avis Sport, at cheftræneren snart får tilføjet endnu en eftertragtet profil til mandskabet. Ifølge avisen Sport er Barca og Iñigo Martínez, efter længere tids forhandlinger, endelig kommet frem til en aftale. 

Den 32-årige Athletic Bilbao-spiller er sikker på ikke at fortsætte i den baskiske klub og nu er det angiveligt kun et spørgsmål om dage før hans ankomst til Catalonien bliver offentliggjort. 

Iñigo Martínez har spillet i La Liga i 12 år og har tilmed international erfaring. Den erfarne centerback har kontraktudløb i Bilbao den 30. juni og derefter kan Barca endnu engang drage fordel af en forstærkning, som er fri på markedet. 

.:FORSIDE:.