fbpx

Avis: Gündogan tager stilling til fremtid efter CL-finale

Peter Vyff - 27.05.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan er i øjeblikket én af de mest eftertragtede spillere på transfermarkedet. Tyskeren er ofte blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca - dog ønsker han først at tage stilling til sin fremtid efter Champions League-finalen.

Det har i efterhånden flere måneder set ud til, at Ilkay Gündogan kunne fortsætte karrieren på Camp Nou. Det store skifte virker dog på nuværende tidspunkt en anelse mindre sandsynligt, da midtbanespilleren angiveligt skulle have åbnet op for at forlænge sin kontrakt med Manchester City.

Cheftræneren Pep Guardiola har hele tiden fastholdt sit ønske om at beholde tyskeren, der har været afgørende for, at City har sikret sig mesterskabstitlen, og snart træder ind i en Champions League-finale. Gündogan har dog hidtil været afvisende overfor at tale om en kontraktforlængelse, hvilket har skabt håb om et potentielt skifte hos Barca-ledelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har tilsyneladende udråbt City-kaptajnen som den perfekte afløser for Sergio Busquets, som snart forlader Camp Nou. Tyskeren skulle angiveligt også have tiltrukket sig opmærksomhed fra Arsenal, men alle de interesserede parter må dog vente lidt endnu før han tager stilling til fremtiden.

Den 32-årige Gündogan skulle nemlig ifølge avisen Evening Standard have besluttet sig for at udskyde sin beslutning til efter Champions League-finalen er færdigspillet. Manchester City og Inter mødes først den 10. juni hvilket betyder, at Barca nu er nødt til at søge efter andre alternativer på transfermarkedet.

Ledelsen har derfor fortsat fokus på Martín Zubimendi fra Real Sociedad, til trods for hans høje prisskilt på 60 mio. euro, samt Sofyan Amrabat fra Fiorentina, der betragtes som et mere prisvenligt alternativ. Catalanerne håber dog fortsat på, at Gündogan tager skiftet til Camp Nou, især med tanke på hans ekstremt høje niveau i denne sæson.

.:FORSIDE:.