fbpx
Annonce

Avis: Franske klubber forbereder bud på Umtiti

Peter Vyff - 06.05.22

// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti ankom til Catalonien tilbage i 2016 og han fik en strålende start på Camp Nou. De sidste par år har dog været hårde for franskmanden, som nu har langt til førsteholdsfodbold, og angiveligt er han blevet bedt om at finde sig en ny arbejdsgiver.

Barcas forsvar har været en akilleshæl undervejs i hele sæsonen, og trænerstaben har haft svært ved at finde den rette konstellation i bagkæden, som også har været hårdt ramt af skader. Det har dog aldrig været en diskussion, hvorvidt Samuel Umtiti skulle være en del af startopstillingen eller ej.

Franskmanden har haft det svært i nogle sæsoner efterhånden, hvor hans indsats har været for svingende. Verdensmesteren er faldet ned i rangordenen på Camp Nou, og han er allerbagerst i køen til spilletid. Den indeværende sæson har også været ødelagt af skader, og det er kun blevet til en kamp i det uafgjorte opgør imod Osasuna.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca står foran en stor udskiftning i førsteholdstruppen, og især i forsvaret, hvor hele bagkæden skal forstærkes. Ledelsen hentede tidligere i sæsonen Eric Garcia til midterforsvaret, og det skulle også være sikkert, at Andreas Christensen ankommer til Camp Nou efter sommerferien.

Det betyder, at Samuel Umtiti må se sig om efter en anden arbejdsgiver i hans søgen efter fast spilletid. Ifølge avisen Sport har flere klubber i Frankrig meldt deres interesse, og de forbereder angiveligt et bud på franskmanden. Det drejer sig eftersigende om Rennes, Nice og Montpellier, men de kan også se frem til konkurrence fra Umtitis barndomsklub.

Den 28-årige franskmand fik sin fodboldopvækst hos Lyon og ifølge Sport foretrækker han et skifte tilbage dertil. Der har også været forlydender om et skifte til Tyrkiet, men det har ingen interesse for Umtiti, som helst ser imod hjemlandet Frankrig eller Premier League.

.:FORSIDE:.