fbpx
Annonce

Avis: Frankfurt har forhørt sig på Alex Collado

Peter Vyff - 12.06.22

// Alex Collado

Alex Collado er netop hjemvendt fra et låneophold hos Granada, og Xavi har eftersigende taget imod ham med åbne arme. Collado kan dog snart være på vej væk igen, da Eintracht Frankfurt har forhørt sig om ham.

Catalanske Alex Collado har netop overstået en vanskelig sæson, hvor han måtte sidde ude indtil vinterens transfervindue. Catalanerens udlån til Club Brügge og Sheffield United kollapsede lige inden sæsonen startede, og han havde dermed først mulighed for at skifte igen ved årsskiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her tog det tidligere La Masia-talent til Granada, hvor han har nydt fast spilletid, og det blev til hele 17 kampe i forårets La Liga. Collado er nu hjemvendt til Camp Nou, hvor han på trods af sin høje alsidighed får ualmindeligt svært ved at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen.

Men ifølge Mundo Deportivo står Xavi dog klar til at beholde ham, og Collado får angiveligt chancen for at vise sig frem i holdets sæsonopstart. Det kan dog vise sig ikke at blive aktuelt, da Eintracht Frankfurt nu eftersigende har meldt sig interesseret i Collado, og angiveligt vil forsøge at hente ham til Tyskland henover sommerferien.

Eintracht Frankfurt, som sendte Barca ud af Europa League og endte med at vinde turneringen, tror dog ikke helt på at det vil lykkes at overtale Collado om et skifte væk fra Camp Nou. Det skyldes ifølge Mundo Deportivo at Barca kun vil tage imod høje tilbud på angriberen.

Udover Eintracht Frankfurt, er Collado angiveligt også et interessant navn hos andre klubber i Spanien, Italien og Tyskland. Salget af catalaneren kan dermed bestemt ikke udelukkes.

.:FORSIDE:.