fbpx

Avis: Økonomien komplicerer Gündogans ankomst

Markus Johannessen - 31.03.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan har længe været et varmt emne i Barca og både tyskeren og catalanerne har udvist stor interesse for denne transfer. Barcas økonomiske situation kan dog angiveligt komme i vejen for samarbejdet.

I Manchester City ser man gerne, at Gündogan fortsætter i Premier League-klubben en sæson yderligere, men den tyske landsholdsspillers kontrakt udløber til sommer, og han har angiveligt sat forventningerne op mod nye udfordringer i en anden europæisk liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har et godt øje til den 32-årige midtbanespiller, som godt kunne ligne en plausibel midlertidig løsning for Barca, da han kan ankomme på en fri transfer og skrive under for to sæsoner. Dog ser der ud til at være komplikationer alligevel. 

Barca har som bekendt problemer med at registrere spillere i førsteholdstruppen, hvilket forekommer i forlængelse af klubbens udfordringer med Financial Fair Play-reglerne. Ifølge den catalanske avis Sport har Gündogan ikke tænkt sig at acceptere nogle bud fra catalanerne før han kan vide sig sikker på, at denne situation er under kontrol.

Barcas ledelse håber på at kunne sænke lønudgifterne nok til at kunne registrere alle de ønskede spillere igen til sommer - men det kan dog også komme til at betyde et mindre lukrativt tilbud til Gündogan rent økonomisk, hvilket han også skal tage stilling til.

.:FORSIDE:.