fbpx

Avis: Fermín López er Xavis plan B på midtbanen

Peter Vyff - 24.08.23

// Fermin Lopez

Xavi har udover en højre back, angiveligt også bedt ledelsen om at hente en kreativ midtbanespiller. Catalanerne kan dog få svært ved at finde penge til endnu et nyindkøb, og derfor nævnes Férmin López nu som et alternativ.

Alt imens der arbejdes på højtryk for at lukke handlen med João Cancelo, fokuseres der eftersigende også på at finde en forstærkning på midtbanen. Xavi skulle i den forbindelse have et godt øje til Giovani Lo Celso fra Tottenham, der dog forventes at koste mindst 10 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er tidligere også blevet meldt interesseret i Bernardo Silva fra Manchester City, men i går blev det officielt, at portugiseren forlænger med englænderne.

Den 27-årige Lo Celso ser derfor ud til at være det mest sandsynlige bud på en forstærkning på midtbanen, dog kræver det mindst afgangen af Clément Lenglet. Catalanerne kan ydermere også blive nødsaget til at tage afsked med Ansu Fati, hvis der skal hentes spillere fra øverste hylde.

Og eftersom Fati ikke ønsker at forlade Barca, ser det svært ud for ledelsen at forstærke holdet yderligere, efter den forventede ankomst af Cancelo. Der bliver derfor arbejdet på et alternativ, og ifølge journalisten Ferran Correas fra avisen Sport, nævnes Férmin López nu som en mulig plan B.

Stortalentet har allerede vist sig flot frem i Barcas træningskampe, og især imod Real Madrid, hvor han både scorede og assisterede. Og i et scenarie, hvor der ikke er råd til flere nyindkøb, kan López overtage pladsen som Xavis sjettevalg på midtbanen.

Den 20-årige López har siddet på bænken i Barcas seneste to kampe, og han har derfor endnu ikke fået sin ligadebut. Sæsonen er dog lang endnu, og sker der ikke flere ændringer i førsteholdstruppen, udover Cancelos skifte, står midtbanespillerens med sikkerhed til at få lærerige spilminutter. 

.:FORSIDE:.