fbpx
Annonce

Avis: Eric Garciá får ikke den kontrakt han var lovet

FCBARCELONA.DK - 09.04.21

// Eric Garcia


De fleste tager for givet, at Eric García skifter til Barca til sommer, men aftalen er tilsyneladende ikke forhandlet på plads. Nu fortæller avisen Marca, at Barca sænker hans løn i forhold til, hvad der tidligere var aftalt.

Eric Garciá kan komme på fri transfer fra Manchester City, hvor hans kontrakt udløber efter denne sæson. Barca forsøgte allerede at hente ham i sommer, men City ville ikke sælge. Det ville de til gengæld i januar, men her takkede Barca nej, fordi klubbens midlertidige ledelse ikke mente de skulle bruge penge på en spiller, der kunne komme gratis få måneder senere.

I sommer forhandlede Barca en aftale på plads med Eric García i håbet om, at City ville sælge. Den aftale var præget af, at man forventede en forbedring af corona-situationen og dermed økonomien.

Nu fortæller Marca, at Barca har tilbudt García en kontrakt der er dårligere end den der blev forhandlet på plads for et lille år siden. Baggrunden er den generelle lønnedgang som er nødvendig, for at økonomien igen bevæger sig i den rigtige retning.

Eric García ser altså ud til at måtte acceptere en dårligere løn end han var stillet i udsigt ved de tidligere forhandlinger, men spørgsmålet er, om det vil få ham til at droppe planerne om at vende tilbage til barndomsklubben.

.:FORSIDE:.