fbpx
Annonce

Avis: Disse spillere er ikke en del af Koemans planer

Magnus Wind - 27.08.20

// Ronald Koeman


Ronald Koeman fortsætter sin planlægning frem mod næste sæson. Flere spillere skulle allerede have fået deres fremtid i Barca afklaret og her er der angiveligt tale om flere prominente navne. 

Barcas nye træner er godt i gang med opbygningen af truppen frem mod næste sæson, hvor en større udresning skal realiseres. Ifølge avisen Sport, så har Koeman allerede været i kontakt med flere spillere og forklaret dem, at de ikke indgår i trænerens fremtidige planer. 

Her skulle det eftersigende dreje sig om følgende spillere; Samuel Umtiti, Junior Firpo, Arturo Vidal og Ivan Rakitic samt Luis Suárez. Barca ønsker angiveligt et smertefrit exit for alle spillerne, men klubben vil også gerne have penge for dem, som skal bruges i genopbygningen af holdet. 

Både Umtiti og Rakitic har længe vidst, at deres tid i Barca nærmede sig en afslutning. Vidal og Firpo tiltrækker sig opmærksomhed fra flere italienske klubber. Mere overraskende er det, at Koeman ikke vil bruge Suárez. Uruguayeren og Barca skal nu forsøge, at blive enige om betingelserne for en ophævelse af kontrakten, der udløber om et år. Det bliver dermed et meget anderledes Barca-hold, som man for at se i den kommende sæson.

.:FORSIDE:.