fbpx
Annonce

Avis: Deco vil hente Julian Araujo hjem til sommer

FCBARCELONA.DK - 14.02.24

 


Den udlejede Julian Araujo gør det rigtig godt hos oprykkerne fra Las Palmas og de gode takter skulle angiveligt have fået sportsdirektør Deco til, at have mexicaneren med i planerne til den kommende sæson.

Julian Araujo kan betragte sig selv som fast mand hos Las Palmas, der trænes af García Pimienta, der har en fortid som træner for Barcas andethold, Barca Atlétic. Indtil nu er mexicaneren noteret for 20 kampe, fordelt med 17 i ligaen og tre i Copa del Rey. I alt er det blevet til to scoringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Araujo er en offensivt indstillet højre back og han ses som en glimrende backup for Joao Cancelo, som Barca håber at kunne beholde i næste sæson og gerne længere. Julian Araujo er kun 22 år og har næppe noget imod at agere reserve i Barca-trøjen.

Det er sportsdirektør Deco der angiveligt har Julian Araujo med på sin blok til næste sæson. Det fortæller avisen Marca. Holdets kommende træner forventes dog også at få et ord indført.

Det bliver muligvis løsnigen, at Julian Araujo indleder sæsonen Barca og får spilletid i træningskampene, hvor han så får mulighed for at overbevise Deco og den nye træner om, at han er værd at satse på.



// Julián Araujo
.:FORSIDE:.