fbpx

Video: Julian Araujo fortsætter de gode takter

FCBARCELONA.DK - 02.12.23

© Getty Images
// Julián Araujo

Barca sendte i sommer Julian Araujo på et lejeophold hos Las Palmas og det fungerer godt for den mexicanske højre back. Han udvikler sig flot og i går noterede han sig for en vigtig scoring, da Getafe blev besejret med 2-0.

Xavi fandt Julian Araujo lidt for uerfaren til at beholde i førsteholdstruppen denne sæson og derfor blev mexicaneren lejet ud til Las Palmas. Den udfordring har han taget flot til sig og han spiller en hovedrolle for oprykkerne fra ferieøen Gran Canaria.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går tog Las Palmas imod Getafe i ligaens 15. spillerunde og her var Julian Araujo med i startopstillingen, som det har været tilfældet i de fleste kampe. Her kulminerede det for ham kort før pausen, da han flot satte hovedet på et indlæg til 1-0.

Det var Araujos andet mål for Las Palmas. Han scorede også i en pokalkamp for en måneds tid siden. Det er ikke mange dage at Julian Araujo slog fast, hvad hans målsætning er med karrieren. 'Mit mål er at vende tilbage til Barcelona' lød det fra ham.

I Barca sidder Joao Cancelo solidt på højre back positionen, men Julian Araujo kan ligne en god gardering for den 29-årige portugiser til næste sæson, hvis det lykkes for Barca at holde på ham.

Se Julian Araujos mål mod Getafe her:

 
.:FORSIDE:.