fbpx
Annonce

Avis: De Jong har intet ønske om at forlade Barca

Peter Vyff - 01.11.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen efter transfervinduet, hvor han i lang tid så ud til at forlade Barca. Hollænderen har dog fået fint med spilletid på det sidste, og han ønsker derfor kun at blive på Camp Nou.

Barca havnede i noget af et stormvejr i sommer, hvor ledelsen helt tydeligt forsøgte at tvinge Frenkie de Jong ud af klubben. Catalanerne havde hårdt brug for hollænderens potentielle transferindkomst, hvilket skulle gøre det nemmere at tiltrække yderligere forstærkninger til førsteholdet, deriblandt Bernardo Silva fra Manchester City. Hollænderen ønskede dog ikke at forlade Camp Nou, hvor han i stedet valgte at blive og kæmpe sin kamp for førsteholdsfodbold. Landsholdsspilleren, som i sidste sæson var en fast del af startopstillingen, startede dog sæsonen ud med at se størstedelen af kampene fra bænken, da Xavi foretrak en midtbanetrio med Sergio Busquets, Gavi og Pedri.

Det har dog ændret sig på det sidste, hvor især Sergio Busquets har fundet vej til bænken efter flere dårlige præstationer. Det har givet plads til De Jong, som har startet inde i holdets sidste fire kampe i ligaen, og det lader derfor til at han har fået Xavis fulde tillid tilbage, ligesom det var tilfældet i sidste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Playmakerens øgede spilletid har også fjernet størstedelen af rygterne om hans exit fra Camp Nou. Der var ellers begyndt at komme meldinger om, at hollænderen skulle være blevet træt af situationen på bænken, og at han derfor overvejede at skifte klub allerede til årsskiftet når transfervinduet åbner igen.

Den 25-årige De Jong skal dog ingen vegne, hvilket avisen Sport også understregede forleden. Hollænderen skulle eftersigende igen føle sig betydningsfuld på Camp Nou, og trods det tidligere exit fra Champions League, så ser han en stor fremtid i at være en del af Xavis projekt hos Barca.

Det er dog fortsat uvist, hvor ledelsen står i situationen omkring De Jong. Catalanerne ønsker fortsat at forstærke holdet, og sandsynligvis allerede til januar, hvor der er fokus på at hente en midtbanespiller og en højre back. Den økonomiske situation er dog stadig en faktor, og efter holdet røg ud af Champions League blev indtægtsmulighederne yderligere forværret. Det bliver derfor spændende at se, hvordan ledelsen håndterer De Jong, og hvis det igen skulle blive aktuelt med et salg, så står Chelsea, Manchester United og Liverpool eftersigende klar med åbne arme til at overtage hollænderen.

.:FORSIDE:.