Avis: Coutinho tæt på lejeaftale med Arsenal

Anders Lang Jensen - 10.08.20

© Getty Images

Barca har mange spillere i truppen, som meget vel er fortid på Camp Nou, når transfervinduet lukker dørene i til oktober måned. Én af disse er brasilianske Philippe Coutinho, der nu skulle nærme sig engelske Arsenal.

Efter endnu en skuffende sæson hos tyske Bayern München på en lejeaftale skal en ny fremtidig klub findes for den tidligere Liverpool-stjerne. En fremtid hos de tyske mestre bliver det ikke til, og spilleren er meget opsat på at vende tilbage til Premier League i England. Et ønske som inden længe bliver en realitet. Det melder flere aviser og medier heriblandt britiske The Telegraph.

Ifølge avisen er Barca og Arsenal enige om strukturen for en lejeaftale, der sender brasilianeren til London-klubben. Barca vil, ligesom i aftalen sidste sommer med Bayern, modtage et engangsbeløb - i dette tilfælde en sum på 10 millioner euro.

Udover lånebetalingen på de 10 millioner euro melder The Telegraph, at Barca og Arsenal deler Coutinhos tårnhøje løn. Forhandlingerne omkring lejeaftalen skulle på nuværende tidspunkt være så detaljeret, at meget skal gå galt for, at Philippe Coutinho ikke er at finde i London til næste sæson.

644x70

.:FORSIDE:.