fbpx

Avis: City fastholder prisen på João Cancelo

Peter Vyff - 01.01.24

// Joao Cancelo

João Cancelo har gjort det godt, siden ankomsten fra Manchester City i sommer. Barca ønsker derfor også at hente portugiseren på en permanent kontrakt, men englænderne står angiveligt fast på en pris på 30 mio. euro.

Det lykkedes ledelsen sent i transfervinduet at hente João Cancelo på en lånekontrakt hos Manchester City, og portugiseren tilspillede sig hurtigt en startplads under Xavi, hvor han har vist sig at være én af holdets bedste spillere i den første halvdel af sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har derfor heller ikke været meget tvivi om, hvorvidt Barca ønsker at gøre skiftet permanent, hvilket ledelsen også tidligere har ytret sig positivt omkring. Catalanerne har dog fortsat store problemer med økonomien, og derfor arbejdes der på, at forhandle en overkommelig pris på højre backen.

Alt tyder dog på, at Manchester City ikke er åbne over for at sænke prisen på Cancelo. Det skriver journalisten German Bona fra avisen Sport. De engelske mestre fastholder efter sigende deres priskrav på 30 mio. euro, og det har nu sat Barcas ledelse i en svær situation.

Portugiseren har nemlig formået at løse et mangeårigt problem på højre back, hvor spillere som Sergiño Dest og Héctor Bellerín ikke har slået til. Catalanernes helt store prioritet er dog at finde en holdbar erstatning for Sergio Busquets, og det kommer til at koste dyrt på transfermarkedet.

Xavis holdning er dog helt klart - han ønsker at beholde den 29-årige Cancelo, som han har fuld tillid til. Det afspejles også i det faktum, at portugiseren har spillet næstflest minutter af alle førsteholdsspillere i denne sæson, hvor han som back har bidraget med tre mål og to assists..:FORSIDE:.