fbpx
Annonce

Avis: Braithwaite forlader Barca denne sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.06.21

// Martin Braithwaite


I forbindelse med historien fra den catalanske avis Sport om, at Memphis Depay bliver præsenteret i Barca i starten næste uge, så peger avisen også på, at det betyder et farvel til den danske angriber Martin Braihtwaite.

Martin Braithwaite er en af de spillere som kan forlade Barca i løbet af sommeren, da catalanerne angiveligt er klar til at sælge den 29-årige angriber. Den catalanske avis Sport skriver i den forbindelse nu, at danskeren med sikkerhed forlader Barca.

Avisen forklarer, at Barca kommer til at have for mange angribere med tilgangen af Sergio Agüero og sandsynligvis også Memphis Depay. Derfor skriver Sport, at Martin Braithwaite kommer i overskud og derfor må forlade den catalanske storklub.

Den catalanske avis peger også på, at Braithwaite med stor sandsynlighed ender i den engelske Premier League, hvor der er stor interesse for ham. Der har allerede tidligere været bud på Braithwaite fra Premier League-klubber.

Klubber som West Ham, West Bromwich og Everton blev sidste år sat i forbindelse med danskeren, men andre større klubber fra England kan også være i spil til Braithwaite. Det bliver dog næppe West Bromwich, som løber med Braithwaite, da de endte med at rykke ned.

Fra La Liga er der angiveligt også interesse for Braithwaite. Valencia blev tidligere i foråret sat i forbindelse med danskeren, mens andre klubber som Real Valladolid, Real Sociedad og Sevilla også meldes at have vist interesse for Braithwaite.

.:FORSIDE:.